kookoskermainen, kanasoosi Kookoskermainen kanasoosi ohje salty

Kookoskermainen kanasoosi

  1. Pilko kaikki kasvikset valmiiksi

  2. Paista kasviksiin väriä pannulla muutama minuutti ja siirrä sivuun kulhoon. 

  3. Paista kanasuikaleita muutama minuutti samalla pannulla, kaada kasvikset takaisin pannuun ja sekoita hyvin. 

  4. Lisää kookoskerma, lorauta 3-4dl vettä  joukkoon, sekoita hyvin. Anna hiljalleen hautua ja sakeutua noin 20 minuuttia. 

  5. Mausta lopuksi suolalla, pippurilla ja sitruunan  mehulla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal / 100 g
Energia 412 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 7,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %