eskon, kaalipata, ja, soijarouhe Eskon kaalipata ja soijarouhe ohje salty

Eskon kaalipata ja soijarouhe

Turvota soijarouhetta 15 min vedessä (6 dl). Liemikuution voi lisätä jo tässä vaiheessa maustamaan rouhetta. Silppua kaali, porkkanat ja sipulit mieluisiksi. Kuullota sipuli öljyssä. Lisää kasvikset, loput vedestä, riisi ja pippurit (15 kpl). Hauduta tunnin verran, lisää vettä tarvittaessa. Lisää lopuksi siirappi ja mausta mielesi mukaan.  

Ravintosisältö / 100 g

Energia 43 kcal / 100 g
Energia 179 kJ / 100 g
Proteiini 2,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,1 g / 100 g
Rasva 0,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %