kuorrutettu, kukkakaali, gluteeniton, , ak, Kuorrutettu kukkakaali gluteeniton (AK) ohje salty

Kuorrutettu kukkakaali gluteeniton (AK)

Pilko kukkakaali. Höyrytä palat puolikypsiksi ja kaada uunivuokaan. Mausta.Lämmitä kerma kasarissa ja lisää juustoraaste. Kaada seos kukkakaalipalojen päälle.Kuorruta 200- asteisessa uunissa kunnes kukkakaali on kauniin ruskea.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal / 100 g
Energia 453 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 7,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %