kantarellirisotto, lisäkkeeksi, , riitan, oma, Kantarellirisotto lisäkkeeksi (Riitan oma) ohje salty

Kantarellirisotto lisäkkeeksi (Riitan oma)

Kuullota  sipuleita hetki kattilassa rypsiöljyssä. Lisää risottoriisi, kääntele ja kuullota hetki. Lisää kasvislientä vähitellen, älä lisää uutta ennen kuin entinen on imeytynyt. Jos käytät kuivattuja kantarelleja (reilusti puolet vähemmän kuin tuoreita), murskaa ne tässä vaiheessa kädessäsi ja laita nesteen joukkoon. Kun kaikki kasvisliemi on käytetty, lisää kaurakerma ja tuoreet, hienonnetut kantarellit. Anna nesteen imeytyä, kunnes risotto on sopivan kosteaa ja kypsää.  

Ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal / 100 g
Energia 521 kJ / 100 g
Proteiini 1,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,5 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %