tuulan, nyhtökauracurry Tuulan nyhtökauracurry ohje salty

Tuulan nyhtökauracurry

Mikäli käytät Oumph! -soijaproteiinipaloja, aloita paistamalla niitä pannulla rasvassa 4-5 minuuttia ja siirrä ne sivuun. Nyhtökauraa ei tarvitse paistaa.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita ja currya öljyssä pannulla.

Irrottele parsakaalin kukinnot sopiviksi suupaloiksi ja kuutioi varsi pieniksi kuutioiksi. Lisää parsakaalit, pavut ja kookosmaito pannulle. Mausta suolalla ja hauduta, kunnes parsakaalit ovat lähes kypsiä.

Lisää nyhtökaura tai paistetut soijaproteiinipalat kastikkeen joukkoon ja kuumenna vielä pari minuuttia. Ohenna kastiketta hieman vedellä, mikäli se on liian sakeaa. Tarjoa kookoscurry esimerkiksi basmatiriisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal / 100 g
Energia 474 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 7 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %