pulla, gluteenittomana Pulla gluteenittomana ohje sweet

Pulla gluteenittomana

Sekoita lämmitetyyn maitoon hiiva ja psyllium ja anna turvota noin 5 min. Lisää muna, sokeri, suola ja kaardemumma.  Lisää noin 2 dl jauhoja ja voisula joukoon. Lisää loput 2 dl jauhoisra ja alusta taikina. Anna turvota taikina noin 10 min. Leivo tanko ja leikkaa 10 kpl paloja ja pyörittee palat pulliksi. Kohota pellillä leivinliinan alla. Pellin voit laittaa kuuman vesihöyryn päälle. Voitele kohonneet pullat munalla ja paista uunissa 225 c kunnes ovat kypsiä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 265 kcal / 100 g
Energia 1108 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 43 g / 100 g
Rasva 8,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 10,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %