pannupulla, gluteeniton Pannupulla gluteeniton ohje sweet

Pannupulla gluteeniton

Sekoita hiiva lämpimään maitoon. Lisää muna, 85 g sokeri, suola ja kaardemumma. Lisää vispilällä sekoittaen jauhoja noin 5 dl, sitten 75 g voisulaa ja loput jauhoista puuhaarukalla sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla päälystetylle pellille ja anna kohota vesihöyryn päällä. Pidä leivinliinan alla noin 20 min. Voitele kohonnut taikina voisulalla (30 g) ja sirottele päälle sokeria ja kanelia. Paista 225 C noin 15 min. Tulee 16 palaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 295 kcal / 100 g
Energia 1233 kJ / 100 g
Proteiini 3,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 48,9 g / 100 g
Rasva 9,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 10,4 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %