gluteiiniton, mantelisämpylä Gluteiiniton mantelisämpylä ohje salty

Gluteiiniton mantelisämpylä

Kaikki muut aineet sekaisin paitsi psyllium, sekoitetaan tasaiseksi massaksi. Lopuksi lisätään psyllium huolellisesti. Anna kohota 2h tai yön yli jääkaapissa. Leivo sämpylöiksi ja anna kohota pellillä vielä 1h. Paista 20min 220 asteisessa uunissa.

PS. suolan määrä 1/2 tl

Ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal / 100 g
Energia 1025 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 27,8 g / 100 g
Rasva 9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %