portugalilainen, kalapata Portugalilainen kalapata ohje salty

Portugalilainen kalapata

Nosta broilerfileet uunivuokaan ja mausta suolalla. Viipaloi perunat ja keitä lähes kypsiksi. Nosta ne broilereiden päälle, sivele pinnalle oliivitahnaa. Viipaloi paprikat perunoiden päälle, puserra päälle appelsiini- ja limemehu. Kaada päälle oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa ja mustapippuria. Uuniin 175 astetta n. 40 min. Tarjoa esim riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 64 kcal / 100 g
Energia 264 kJ / 100 g
Proteiini 5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 2,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %