lihapiirakka, , nettanucca, Lihapiirakka/ nettanucca ohje salty

Lihapiirakka/ nettanucca

Valmista taikina. Tee massa, paista jauheliha, kuullota sipulit, keitä kananmunat ( 2. , mausta, yhdistä, ja lisää kerma.

Kauli taikinasta kaksi levyä, laita yksi levy leivinpaperin päälle pohjaksi, lisää täyte, laita toinen levy päälle, taita reunat nätisti, pistele haarukalla reikiä ja voitele kananmunalla. Paista uunissa 200 °C, n. 30 min, tai niin kauan, kunnes piirakka on kauniin pähkinän ruskea. Voitele voisulalla juuri uunista tullut piirakka, ja nauti!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 200 kcal / 100 g
Energia 837 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,9 g / 100 g
Rasva 10,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %