empun, kukkis, parsakaalilaatikko Empun kukkis-parsakaalilaatikko ohje salty

Empun kukkis-parsakaalilaatikko

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Paista jauheliha ja mausta. Voitele vuoka. Sekoita parsa-,kukkakaali ja jauheliha keskenään. Sekoita myös munat, kerma ja koskenlaskija. Laita uunivuokaan jauhelihaseos ja kaada munakermaseos päälle. Lisää juustoraaste ja laita uuniin n. 30min keskitasolla

Ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal / 100 g
Energia 675 kJ / 100 g
Proteiini 9,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 12,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %