kanaa, jogurttikastikkeessa, , kana, , jogurtti, , mausteet, Kanaa jogurttikastikkeessa (kana, jogurtti, mausteet) ohje salty

Kanaa jogurttikastikkeessa (kana, jogurtti, mausteet)

1,3 kg broileria paloteltuna 2 rkl kasvisöljyä 1 pieni sipuli kuorittuna ja silputtuna 1-2 vihreää chiliä halkaistuna 1 suuri tai 2 pientä mustaa kardemumman palkoa kourallinen tuoretta korianteria (varsia ja lehtiä) hienonnettuna

Marinadi 15 g valkosipulia murskana 20 g inkiväärisosetta 400 ml maustamatonta jogurttia 4 tl jauhettua korianteria 1/2 - 1 tl punaista chilijauhetta 1 kukkurainen tl garam masalaa 2 tl suolaa 1/2 tl jauhettua juustokuminaa

  1. Sekoita marinadin ainekset tahnaksi. Lisää kana ja anna marinoitua mahdollisimman pitkään, mieluiten yön yli. Ota huoneenlämpöön ennen paistamista.

  2. Kaada kana marinadeineen suureen paistinpannuun ja nosta kuumalle levylle.

  3. Kuumenna sisllä aikaa öljy pienessä kasarissa ja kuullota sipulia ja chikiä noin 6 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Lisää sipuliseos kanan joukkoon. Lisää mys kardemumman palot ja jatka kypsentämistä korkealla lämmöllä noin 15-20 minuuttia, kunnes kastike kiehuu kokoon ja peittää noin kolmasosan kanapaloista. 

  4. Laita kansi päälle ja kypsennnä erittäin matalalla lämmöllä 10-15 minuuttia kunnes kana on kypsää ja kastike täyteläistä ja sakeaa Sekoita silloin tällöin ja varmista että pannnussa on riittävästi nestettä. Lisää tilkka vettä tarvittaessa. Sekoita joukkoon korianteri, tarkista maku ja tarjoa.

    Lähde Anjum Anand Anjumin helpot intialaiset Multikustannus

Ravintosisältö / 100 g

Energia 146 kcal / 100 g
Energia 625 kJ / 100 g
Proteiini 14,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %