chilillä, ja, inkiväärillä, terävöitetyt, hölskytyskurkut Chilillä ja inkiväärillä terävöitetyt hölskytyskurkut ohje salty

Chilillä ja inkiväärillä terävöitetyt hölskytyskurkut

Huuhtele kurkku ja viipaloi se ohueksi. Valmista liemi. Halkaise ja huuhtele chili ja poista siitä siemenet. Silppua chili hienoksi. Yhdistä kannelliseen purkkiin kaikki liemiainekset. Lisää kurkkuviipaleet. Sulje purkki tiiviisti ja hölskyttele kurkkuviipaleita voimakkaasti hetki, jotta makuaineet sekoittuvat tasaisesti. Kurkkuviipaleet saavat mielellään vetäytyä viileässä muutaman tunnin ennen tarjoilua. Tarjoa lisukkeena tai sellaisenaan leivän päällä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 28 kcal / 100 g
Energia 117 kJ / 100 g
Proteiini 0,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 5 g / 100 g
Rasva 0,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %