puolukka, vispipuuro Puolukka-Vispipuuro ohje salty

Puolukka-Vispipuuro

Puolukka-vispipuuro 

Karppiversio perinneherkusta

yksi annos

1 1/2 dl vettä 1 1/2 dl kermaa 2 tl psylliumjauhetta vajaa 1 dl puolukkasurvosta makeutusainetta suolaa (vaniljaa)

Sekoita kylmään veteen 2 tl psylliumjauhetta. Anna turvota sekoitellen pari minuuttia ja lisää kerma. Lisää turvonneeseen puuroon n. 1 dl puolukkasurvosta ja surauta bamixilla tasaiseksi. Bamiksilla voit myös vispata puuron kuohkeaksi. Lisää makeutusta maun mukaan ja ripaus suolaa.

Voit myös käyttää puolukoiden asemasta esim.mansikoita tai muita marjoja.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 159 kcal / 100 g
Energia 655 kJ / 100 g
Proteiini 0,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 16,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %