kikhernenuudelikeitto, , vastapallo Kikhernenuudelikeitto, vastapallo ohje salty

Kikhernenuudelikeitto, vastapallo

  1. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää hienonnettu sipuli, puolen sentin paksuisiksi siivutetut porkkanat ja varsiselleri sekä 1/4 tl pippuria. Kuullota 5-7 min.
  2. Lisää ravintohiiva, timjami, 2 laakerinlehteä ja kuumenna tuoksuvaksi, puolisen minuuttia

  3. Lisää 1,4 litraa kasvislientä ja huuhdellut kikherneet. Keitä 10 min kansi raollaan.

  4. Lisää pasta ja keitä kunnes pasta on sopivan pehmeää

  5. Nosta pois liedeltä, poista laakerinlehdet ja lisää hienonnettu persilja. Mausta suolalla ja pippurilla  

    Käännetty kirjasta Vegan for everybody (America's test kitchen) s.

  6. Mun makuun lientä olisi riittänyt hieman vähemmän ja pastaa vähän enemmän, mutta hyvää on näinkin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 56 kcal / 100 g
Energia 235 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,2 g / 100 g
Rasva 1,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %