lennin, kylmäsavulohimössö Lennin kylmäsavulohimössö ohje salty

Lennin kylmäsavulohimössö

Silppua kylmäsavulohi, laitan kulhoon. Päälle sinappi, suola, sokeri, pippuri, tillisilppu, sipulisilppu ja creme fraice. Sekoita ja lisää etikka tai sitruunamehu. Anna maistua tovi.  Tarjoile uuniperunan tai kasvisten kanssa tai laits leivän päälle tai ruissipsille. Nam. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 220 kcal / 100 g
Energia 922 kJ / 100 g
Proteiini 11,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 18,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %