sinappikastike Sinappikastike ohje salty

Sinappikastike

Jos käytät muuta sinappia, vähennä sokeria. Vatkaa voimakkaasti tai käytä konetta apuna, soosista on saatava vaaleata ja kuohkeaa.

Sekoita sinappi ja sokeri. Lisää viinietikka ja valkopippuria. Lisää öljy ohuena nauhana. Lisää valmiiseen soosiin tillisilppu.

Jollei ole muna-allergiaa, lisää keltuainen antamaan kuohkeutta, siinä tapauksessa aloita kastikkeen teko vatkaamalla keltuainen ensin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 439 kcal / 100 g
Energia 1838 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,6 g / 100 g
Rasva 44,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6,4 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %