kerkkäjuustokakku Kerkkäjuustokakku ohje sweet

Kerkkäjuustokakku

Laita kuivat aineet tehosekoittimeen ja jauha ne tasaiseksi jauheeksi. Lisää sulatettu voi ja  sekoita murumaiseksi ta tahnaksi. Lisää kylmä vesi. Painele taikina tasaiseksi  leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Esipaista pohjaa 200-asteessa 20 min. Ota uunista pois täytteen valmistamisen ajaksi. Vatkaa täytteen juusto kuohkeaksi sokereiden, inkiväärin ja kerkkäsiirapin kanssa. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan vatkaten. Levitä täyte esipaistetulle pohjalle ja laita takaisin uuniin. Laske  lämpötila 150 asteeseen noin 10 min kuluttua. Kypsennä vielä noin 45 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 295 kcal / 100 g
Energia 1241 kJ / 100 g
Proteiini 7,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 28,4 g / 100 g
Rasva 16,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 13,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %