pinaatti, feta, kesäkurpitsasalaatti Pinaatti-feta-kesäkurpitsasalaatti ohje salty

Pinaatti-feta-kesäkurpitsasalaatti

650 g kesäkurpitsa 1/2 rkl öljyä 70 g tuoretta pinaattia 1 ruukku tuoretta minttua 200 g fetajuustoa 1/2 dl pinjansiemeniä paahdettuna mustapippuria myllystä

kananpojan minuuttipihvejä sitruuna-oliiviöljy vaaleaa balsamietikkakastiketta

  1. Leikkaa kesäkurpitsa nauhoiksi, älä käytä pehmeää keskiosaa. Pyörittele nauhat öljyssä ja paista parilapannulla/grillissä.

  2. Tee salaattipeti  tuoreesta pinaatista ja mintusta, asettele nauhat sille. Murusta päälle fetajuustoa ja mustapippuroi. Ripottele päälle pinjansiemenet.

    K-Ruoka

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 451 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %