jauheliha, kukkakaalilaatikko Jauheliha kukkakaalilaatikko ohje salty

Jauheliha kukkakaalilaatikko

Kukkakaali uunivuikaan ja uuniin 175 asteeseen n. 15 -20 min sinä aikana  jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa . Mausteet  suolaa , hiukan valkosipulijauhetta ja mustaa pippuria rouheena. Hienonna kukkakaali ja sekoita jauheliha joukkoon tarkista maku . Kaadaa seos vuokaan ja lisää kerma sekoittaen tasaiseksi ja juustoraaste päälle. Kypsennä laatikko 200 asteessa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal / 100 g
Energia 631 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 12,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %