keto, pariskunta, , ketovaimon, välimerensalaatti KETO-Pariskunta, Ketovaimon välimerensalaatti ohje salty

KETO-Pariskunta, Ketovaimon välimerensalaatti

KETOVAIMON VÄLIMERENSALAATTI

500g Kesäkurpitsaa

1 kpl (70g) Punasipulia

40 g mustia oliiveja 

250 g Kirsikkatomaatteja

50g Rucolaa

50g pinaattia 

100g Fetajuustoa 

Tuoretta Basilikaa 

Kastike:

1/2 dl Oliiviöljyä

2 rkl omenasiiderietikkaa/viinietikkaa 

Suolaa

Rouhittua mustapippuria 

Huuhtele ja pilko kesäkurpitsa kuutioiksi. Laita kesäkurpitsa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda uunissa keskitasolla 225 asteessa noin 15-20 minuuttia kunnes kesäkurpitsat ovat saaneet väriä, mutta niissä on vielä rakennetta eivätkä ne ole ylikypsiä. Käännä kuutioita tarvittaessa välillä. 

Huuhtele salaatit ja kasvikset. Pilko punasipuli, oliivit sekä kirsikkatomaatit. Revi rucolat käsin pienemmiksi. Laita kaikki salaatinainekset kulhoon. 

Sekoita kastikkeen aineet keskenään sekaisin ja valuta kastike salaatin sekaan. Sekoita salaatti sekaisin.m kastikkeen kanssa. Nauti lämpimänä tai kylmänä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 83 kcal / 100 g
Energia 347 kJ / 100 g
Proteiini 2,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %