ketopizza, manteli Ketopizza manteli ohje salty

Ketopizza manteli

Pohja:Ainekset (pohja):

  • 350 g raastettua mozzarellaa

-2 kananmunaa

-6 rkl  90 g philadelphiaa

-150g mantelijauhoja

-hypysellinen suolaa

Täytteet:

90 g parsakaali

60 g sipuli

100 g herkkuseni

108 g cheddar gouda rainbow

87 g aura

Tomaattimurska

Resepti:

  1. Sulata mozzarella uunissa (200 astetta ja noin 5 min)

  2. Sekoita sulaneeseen mozzarellaan loput ainekset tässä järjestyksessä; philadelphia, kananmunat ja mantelijauho

  3. Möyhi taikinaa sen verran että ainekset ovat hyvin sekaisin ja taikina ei tartu enää juuri käsiin. Lisää mantelijauhoja tarvittaessa.

  4. Jaa taikina kahteen osaan.

  5. Laita taikina leivinpapereiden väliin ja kauli littanaksi. Kun olet valmis ota ylempi leivinpaperi pois. (Pro tip: jos taikina kerennyt jäähtymään, niin lämmitä se nopeasti uunissa ennen kaulimista)

  6. Laita pohja esikypsymään uuniin 200 asteeseen, niin että pinta saa hieman väriä

  7. Täytä

  8. Laita takasin uuniin vielä noin 7 minuutiksi, tai kunnes juusto saa hieman kultaista väriä.

  9. Heitä itsesi kanssa femmat, koska teit juuri todella hyvän keto-pizzan!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 249 kcal / 100 g
Energia 1038 kJ / 100 g
Proteiini 15,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 19,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %