(Ohje Pirkka-lehdestä 6-7/ 2919.
3rs (á 180g) Pirkka vaniljatuorejuustoa 2 tlk (á 150g) Pirkka Crème Fraichea (rasvaa 18%) 4 kananmunaa 3/4 dl vehnäjauhoja 1/2 dl sokeria 1 rkl voita
Lisäksi: 500g mansikoita 2 rkl sokeria 1 rkl sitruunan mehua 3 (45g) Pirkka digestivekeksiä
Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen. Pingota leivinpaperi pienen irtopohjavuoan (halk. 20cm) pohjan ja reunan väliin. Voitele reunat.
Vatkaa kaikki juustokakun ainekset vispilällä tasaiseksi. Kaada seos vuokaan.
Kypsennä kakkua uunin keskitasossa noin 45 minuuttia, kunnes se on keskeltäkin kiinteä mutta pinta ei vielä ole ruskistunut. Kytke lämpö pois, avaa uunin luukku hetkeksi ja jätä kakku jälkilämpöön vielä 1 tunniksi.
Lohko mansikat kulhoon. Lisää sokeri ja sitruuna. Sekoita ja laita jääkaappiin mehustumaan.
Tarjoa kakku jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä. Nostele mansikat päälle ja murusta keksiä pinnalle.