kolmen, juuston, kinkku, parsakaalivuoka Kolmen Juuston Kinkku-Parsakaalivuoka ohje salty

Kolmen Juuston Kinkku-Parsakaalivuoka

900g parsakaalia 3rkl oliiviöljyä  merisuolaa ja mustapippuria 300g broileri suikaleita 1dl kuohukermaa 4dl cheddar -juustoa raastettuna 2dl mozzarellajuustoa, raastettuna 100g kermajuustoa 2 valkosipulinkynttä

  1. kuumenna uuni 200

  2. Laita parsakaalit suureen vuokaan. Kaada päälle öljy ja ripottele pinnalle suola ja pippuria.

  3. Paista parsakaalia 10-15 min. 

  4. Yhdistä kuohukerma, kanaliemi 2dl, cheddarjuusto, mozzarellajuusto, kermajuusto ja valkosipuli kattilassa keskilämmöllä. Sekoita

  5. Kun parsa on valmis, kaada sen päälle kuutioitu kinkku. Lisää juustokastike ja sekoita kaikki sekaisin. Paista 15min.4

Ravintosisältö / 100 g

Energia 183 kcal / 100 g
Energia 762 kJ / 100 g
Proteiini 13,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,9 g / 100 g
Rasva 13,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %