2 Lisää pilkottu sipuli, porkkana, inkivääri ja valkosipulit joukkoon, paista välillä sekoittaen muutama minuutti.
Lisää mausteet ja sekoita hyvin jonka jälkeen lisää vesi/liemi ja tomaattimurska. Anna kiehahtaa ja laske lämpöä.
Hauduta kasaan hiljalleen 1-2h kunnes kastike on sakeaa ja liha mureaa. Jos kastike kuivuu ja liha on vielä “sitkeää” lisää hieman vettä ja jatka hauduttamista. Vinkki: Täydellinen pataruoka haudutuspadalla valmistamiseen. Voit heittää kaikki ainekset pataan ja haudutella hiljalleen. Lihat kuitenkin kannattaa paistaa ensin hieman. Jos sinulla ei ole haudutuspataa tai isoa paistinpannua, paista lihat ja kasvikset erikseen pienemmällä pannulla ja lisää kattilaan. Voit myös vaihtoehtoisesti paistaa kaiken uuni vuokaan ja hauduttaa 175 asteessa noin 2h. Nauti vihreiden kasvisten tai kukkismuusin/- riisin kanssa. Koristele annos tuoreilla yrteillä.
mausteet: lähde: https://www.ketogeeninenruokavalio.fi/itamainen-lihapata/