perinteinen, kotipulla Perinteinen kotipulla ohje sweet

Perinteinen kotipulla

Sulata voi kattilassa. Lisää maito ja kuumenna kädenlämpöiseksi. Kaada voi-maitoseos kulhoon. Murenna joukkoon hiiva ja lisää muna, sokeri, kardemumma ja suola. Alusta taikinaan jauhot vähän kerrallaan. Vaivaa, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoilta. säädä jauhon määrää tarvittaessa. Kohota peitettynä kaksinkertaiseksi, noin tunti. Kohota valmiita pullia vielä pellillä n puoli tuntia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 306 kcal / 100 g
Energia 1278 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 47,5 g / 100 g
Rasva 8,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 9,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %