banaanikakku, , anski, Banaanikakku (Anski) ohje sweet

Banaanikakku (Anski)

Ainekset 20 annosta

Voitele ja jauhota vuoka. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.  Sulata voi ja lisää vaahtoon. Sekoita sooda, leivinjauhe, vaniljasokeri ja jauhot. Siivilöi seos taikinaan. Muusaa banaanit. Sekoita banaanimuusi, maito ja kerma taikinaan ja kaada vuokaan.  Paista 175 asteessa 40-50 min tai niin kauan että puutikkuun ei jää taikinaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 317 kcal / 100 g
Energia 1323 kJ / 100 g
Proteiini 3,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 40,7 g / 100 g
Rasva 15,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 32,9 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %