koskenlaskijan, makaroonilaatikko, , kotitekoinen, Koskenlaskijan makaroonilaatikko (kotitekoinen) ohje salty

Koskenlaskijan makaroonilaatikko (kotitekoinen)

Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön ja huuhtele juoksevalla vedellä.

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Mausta.

Kuumenna 1 l vettä ja sulata siihen 2 lihaliemikuutiota sekä paloiteltu sulatejuusto. Sekoita ja kuumenna, kunnes seos alkaa olla tasaista.

Yhdistä suorakaiteen muotoisessa tilavassa vuoassa makaronit ja jauhelihaseos. Kaada päälle juusto-lihaliemi.

Kuutioi päälle tomaattia väriä ja makua antamaan.

Kypsennä 175 asteessa n. 45 min tai kunnes kypsää.

Tarjoa sellaisenaan tai ketsupin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 136 kcal / 100 g
Energia 568 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,9 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %