hirvikäristys, k Hirvikäristys K ohje salty

Hirvikäristys K

Käristä liha  erissä voissa pannulla niin että neste lähes kuivuu pannulta. Siirrä lihat pataan. Kypsennä padassa täydellä teholla niin kauan että liha on pehmeää. Lisää pataan vettä n.1/3lihan määrästä. Sekoita välillä.(älä anna kuivua,lisää vettä tarvittaessa) Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.Suolaa ja pippuria voi laittaa jo pataan laittettaessa ja lopuksi tarkista maku. Pitkään haudutettuna maku paranee.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal / 100 g
Energia 677 kJ / 100 g
Proteiini 12,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,1 g / 100 g
Rasva 12,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,1 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %