hirvenlihakeitto Hirvenlihakeitto ohje salty

Hirvenlihakeitto

Hirvenliha keitetään kypsäksi suolavedessä johon on lisätty maustepippureita muutama sekä yksi laakerinlehti. Kuoritut perunat, juures kuutiot lisätään liemeen josta on lihat on otettu pois. Keitetään lähes kypsiksi ja loppusella lisätään lihapalat keittoon. Tarkistetaan maku, keittovaiheessa liemeen voi lisätä lihaliemikuution. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 39 kcal / 100 g
Energia 165 kJ / 100 g
Proteiini 3,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5 g / 100 g
Rasva 0,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %