nepalilainen, pinaatti, inkiväricurry, härkiksestä Nepalilainen pinaatti-inkiväricurry Härkiksestä ohje salty

Nepalilainen pinaatti-inkiväricurry Härkiksestä

Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä ja jätä valumaan.  Kuori sipulit ja halkaise ja siivuta ohuiksi viipaleiksi.  Kuori ja raasta valkosipulinkynnet kuppiin, tee samoin inkiväärille.  Lisää loput mausteet (chili, korianteri, suola, kaneli, sokeri ja kurkuma) kuppiin.  Mittaa öljy paistinpannulle ja lisää maustesekoitus kupista pannulle. Kuumenna sitä hetki, mutta älä anna paistua  Lisää nyt sipuliviipaleet ja jatka paistamista noin minuutti.  Kaada pannulle seuraavaksi tomaattimurska ja skoita. Keitä noin 3-5 minuuttia.  Lisää lopuksi kookosmaito, pinaatti ja härkis. Anna hautua noin 3-5 minuuttia.  Mausta suolalla ja purista 1/2 limen mehu joukkoon.  Tarjoa pinaatti-inkivääri-härkiscurry keitetyn riisin kera. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 645 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,4 g / 100 g
Rasva 12,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %