vegaaninen, kikhernecurry Vegaaninen kikhernecurry ohje salty

Vegaaninen kikhernecurry

Pilko tomaatit, valkosipulit chili, korianteri ja basilika, ja kaada ne oliiviöljyllä voidellulle pannulle kypsymään. Ruskista ja lisää joukkoon kikherneet, oliiviöljy, currytahna, mausteet, soijakastike ja vielä viimeisenä kookosmaito. Sekoita ja anna hieman vetäytyä, ja purista joukkoon limetin mehu. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 58 kcal / 100 g
Energia 241 kJ / 100 g
Proteiini 1,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 5 g / 100 g
Rasva 2,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %