värikäs, kana, kasvispata, , yhteishyvä, Värikäs kana-kasvispata (Yhteishyvä) ohje salty

Värikäs kana-kasvispata (Yhteishyvä)

Halkaise kurpitsa pitkittäin ja kaavi siemenet pois lusikalla. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Huuhtele ja halkaise paprika. Poista siemenet ja kuutioi paprika. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota kasviksia öljyssä padassa tai kattilassa noin 5 minuuttia.

Lisää vesi, juustokumina, pippuri ja liemikuutio. Hauduta 15 minuuttia, kunnes kurpitsa on lähes kypsää.

Leikkaa paistileikkeet 2–3 osaan. Ruskista kanapalat öljyssä pannulla ja siirrä pataan. Lisää tomaattipyree ja -murska. Mausta yrteillä ja suolalla. Hauduta kannen alla 15 minuuttia.

Silppua korianteri padan päälle.

Lisäksi halutessa myös jukurttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 63 kcal / 100 g
Energia 267 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,6 g / 100 g
Rasva 2,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %