pekoni, jauhelihakeitto Pekoni-jauhelihakeitto ohje salty

Pekoni-jauhelihakeitto

  1. Kuullota sipulit voissa, lisää jauheliha ja pekoni ja ruskista.
  2. Lisää tomaattimurska, pyre ja sinappi lihaliemi, suola ja pippuri ja keitä miedolla lämmöllä paksummaksi noin 15 min. 

  3. Lisää tuorejuusto ja cheddarraaste ja mienonnettu persilja. Sekoita hyvin kunnes juusto sulaa. Sekoita mukaan kerma ja ota pois lämmöltä.

  4. Tarkista maku ja lisää pinnalle vielä hieman juustoraastetta. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal / 100 g
Energia 575 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 8,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %