kaalilaatikko, k Kaalilaatikko K ohje salty

Kaalilaatikko K

Ruskista jauheliha.Mausta suolalla. (Ym. Makusi mukaan) Kuullota kaalit ja porkkanat voissa. Sekota  ne hyvin jauhelihan sekaan.  Keitä  vesi ja liota liemikuutio siihen ja halutessasi lisää siirappi. Sekoita kaikki ainekset hyvin sekaisin uunivuokaan. Paista 200 asteessa n. Tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 80 kcal / 100 g
Energia 334 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 4,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %