feta, pnaatti, parsakaalipiirakka, , keto, Feta-pnaatti-parsakaalipiirakka (keto) ohje salty

Feta-pnaatti-parsakaalipiirakka (keto)

Mittaa jauhot kulhoon, sekoita vesi ja öljy joukkoon. Painele taikina piirakkavuokaan, esipaista 10 minuuttia 200 asteessa. Hienonna sipuli ja kuullota öljyssä sekä parsakaalin kukinnot, lisää pinaatti. Murenna feta joukkkoon ja sekä muut täytteet ja kaada pohjan päälle. Paista 30 minuuttia 200 asteessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 291 kcal / 100 g
Energia 1214 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 26,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %