vähähiilihydraattinen, juustokakku Vähähiilihydraattinen juustokakku ohje sweet

Vähähiilihydraattinen juustokakku

Valmista pohja ensin. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja voitele reunat. Sekoita pohjan ainekset keskenään hyvin ja kaada vuoan pohjalle. Painele tasaiseksi ja laita vuoka jääkaappiin odottamaan. Sekoita täytteen ainekset  sähkövatkaime tasaiseksimunia lukuunottamatta. Lisää munat yksitellen, sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen.  Levitä täyte pohjan päälle. Paista uunissa reiku tunti 150 asteessa, sammuta uuni, jätä kakku uuniin vielä tunniksi. Siirrä vuoka sitten jääkaappiin ja anna olla yön yli tai ainakin kuusi tuntia. Irrota kakku vuuasta ja koristele mansikoilla tai vadelmilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 193 kcal / 100 g
Energia 805 kJ / 100 g
Proteiini 10,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,1 g / 100 g
Rasva 13,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %