porkkanakakku Porkkanakakku ohje sweet

Porkkanakakku

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää ne vaahtoon. Lisää sula rasva, porkkana- ja appelsiiniraaste. Paista 200 asteessa leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä n. 30min. Täyte: Pehmennä voi ja sekoita siihen tuorejuusto ja sokerit, levitä jäähtyneen kakun päälle. Viimeistele pähkinärouheella. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 319 kcal / 100 g
Energia 1338 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 41,5 g / 100 g
Rasva 14,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 28,3 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %