lihapullat, tomaattikastikkeessa Lihapullat tomaattikastikkeessa ohje salty

Lihapullat tomaattikastikkeessa

Kuullota silputut sipulit voissa. Lisää tomattimurska ja pyree sekä noin 5 dl lihalientä. Keitä kokoon ainakin 30 min. Sillä aikaa tee lihapullataikina yhdistämällä liha, kanamuna ja mantelijauhe. Lisää mausteita, esim. jauhelihamaustetta, paprikajauhetta yms. Muotoile lihapullat ja kun kastike on tarpeeksi kiehunut , lisää pullat kastikkeeseen hautumaan kypsiksi. Voit myös kastikkeeseen lisätä yrttejä, esim. basilikaa, oreganoa ja rosmariinia. Anna rauhassa hautua pullien kypsäksi. Nauti vaikka kesäkurpitsaspagetin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 160 kcal / 100 g
Energia 668 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 12,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %