satay, kukkakaali, curry, valio Satay-kukkakaali curry Valio ohje salty

Satay-kukkakaali curry Valio

Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Hienonna sipuli.

Kuumenna öljy kattilassa tai kasarissa. Kuullota siinä sipuli ja tomaattipyree.

Lisää kattilaan kaikki ainekset korianteria lukuunottamatta.

Anna kiehua kannen alla hiljalleen n. 30 min.

Viimeistele tuoreella korianterilla.

Tarjoa kypsennetyn couscousin tai riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal / 100 g
Energia 322 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,6 g / 100 g
Rasva 4,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %