punainen, linssikeitto Punainen linssikeitto ohje salty

Punainen linssikeitto

Huuhtele linssit, raasta  rehut , pilko hienoksi sipuli ja valkosipuli  ja freesaa tilkassa öljyä masalan kans. Sekoita kaikki ainekset keitä n20min lisää vettä tarvittaessa. Tarkista maku ja lisää lopuksi 2rkl kuivattua persiljaa ja hera proteiini. Sheikkaa protskujauhe   pienessä vesimäärässä hyvin sekaisin  paakuttomaksi ja lisää lopuksi. Ei tartte keittää

Ravintosisältö / 100 g

Energia 68 kcal / 100 g
Energia 281 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,6 g / 100 g
Rasva 1,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %