juustoinen, jauheliha, perunavuoka Juustoinen jauheliha-perunavuoka ohje salty

Juustoinen jauheliha-perunavuoka

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa. Lisää siihen puolet suolasta ja pippurisekoituksesta

Kaada peruna-sipulisekoitus, kasvissuikaleet ja juustoraaste uunivuokaan. Sekoita loput mausteet.

Lisää jauheliha. Sekoita.

Yhdistä juustokerma ja maito. Kaada vuokaan.

Paista 225 asteessa 30 min. Alenna lämpö 175 asteeseen. Paista vielä n. 40 min. Painele paiston aikana pari kertaa lastalla, ettei pinta kuivu

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 404 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,8 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %