mehevä, mustikkapiirakka, , paulan, ketoreseptit, Mehevä mustikkapiirakka (Paulan ketoreseptit) ohje sweet

Mehevä mustikkapiirakka (Paulan ketoreseptit)

Voitele piirakkavuoka. Sulata voi ja lisää siihen 0,5dl karppisokeria sekä 1muna ja kerma. Sekoita leivinjauhe, kookosjauhot ja mantelijauhoista 2,5dl ja lisää ne. Sekoita ja levitä vuualle. Paista 200C reilu 10min, kunnes pohja saa hieman väriä. Sekoita sulaneisiin mustikoihin loput mantelijauho ja ripottele ne esipaistetun pohjan päälle. Sekoita kermaviiliin muna, loput makeutusaineet ja vaniljaJAUHETTA ja kaada piirakan päälle. Paista 200C noin puoli tuntia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 249 kcal / 100 g
Energia 1040 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 22,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %