aasialainen, lihapata, , sydänmerkki, Aasialainen lihapata (Sydänmerkki) ohje salty

Aasialainen lihapata (Sydänmerkki)

Suikaloi liha, porkkanat, paprika ja purjo. Hienonna valkosipulin kynnet ja raasta inkivääri. Ruskista lihapalat öljyssä laakeassa kasarissa tai wok-pannussa. Lisää hienonnetut kasvikset ja kuullota kevyesti. Lisää pannulle vettä ja hauduta lihoja ja kasviksia kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää valkoviinietikka, seesamöljy, suola, chilitahna ja sokeriherneet. Kuumenna pari minuuttia. Mausta lopuksi pilkotulla korianterilla ja halutessasi mustapippurilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal / 100 g
Energia 319 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %