40 suolatonta voita 2 salottia hienonnettuna 500 g herkkusieni viipaleina
1 rkl sitruunamehua 2 rkl portviiniä 5 dl kuohukermaa suolaa ja mustapippuria
Sulata voi miedolla lämmöllä
Lisää salottisiipulit, hauduta edelleen miedolla lämmöllä 3-5 min. Kääntele herkusienet sitruunamehussa ja lisää pannuun. Lisää vielä hiukan suolaa.
Hauduta keskilämmöllä 10-15 min kunnes lähes kaikki neste on haihtunut.
Lisää portviini ja ja hauduta 2-3 min tai lähes kuivaksi.
Lisää kerma ja hauduta 5-10 min tai kunnes kastike sakenee niin että pysyy lusikan selkäpuolella.
Tarjoile liha tai juustotäytteisten tortellinien kanssa. Lisäkkeeksi mustapippuria.
Lähde Le Cordon Bleu Kotikokki Pasta Könemann
Tortellinit herkkusienikastikkeessa