paahdettu, paprikakeitto, , anski, , Paahdettu paprikakeitto (Anski) ohje salty

Paahdettu paprikakeitto (Anski)

Halkaise paprikat, poista siemenet ja kanta. Huuhtele paprikat haalean veden alla.

Halkaise chili, poista siemenet ja kanta. Kuori valkosipulit.

Kuori sipulit, poista kanta ja leikkaa neljään osaan.

Sekoita öljyssä paprikat, chili, sipulit ja valkosipulit.

Asettele paprikat ja chili uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Ripottele sipulit pellille.

Paahda 225 asteessa uunin keskitasolla n. 20 minuuttia, kunnes paprikat saavat väriä ja pehmenee.

Kiehauta kasvisliemi kattilassa. Lisää paahdetut kasvikset joukkoon.

Soseuta esim. sauvasekoittimella sileäksi. Lisää tomaattipyre ja smetana.

Mausta sokerila, suolalla, pippurilla ja tuoreella timjamilla.

Kuumenna uudelleen. Koristele halutessasi yrtein ja smetanalla. Tarjoile

Ravintosisältö / 100 g

Energia 39 kcal / 100 g
Energia 164 kJ / 100 g
Proteiini 1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 1,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %