hannelen, hirvenlihastifado Hannelen hirvenlihastifado ohje salty

Hannelen hirvenlihastifado

Ruskista hirvenliha öljyssä. Lisää tomaatit, vesi ja mausteet. Hauduta 2h 150 asteessa. Kuori sipulit ja paista niitä kattilassa kannen alla 1/2 tuntia ja lisää pataan. Hauduta pataa vielä tunti. Tarjoa tsatsikin ja valkosipulileivän kanssa. Padan voi tehdä myös karitsanpaistista, jolloin siitä tulee rasvaisempi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal / 100 g
Energia 248 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 2,2 g / 100 g
Alkoholi 0,5 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %