suppuilovahveropiirakka Suppuilovahveropiirakka ohje salty

Suppuilovahveropiirakka

Sulata rasva ja sekoita pohjan aineet keskenään kulhossa. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle.  Esipaista pohjaa 200 asteessa 15 minuuttia. Täyte: Paista voissa sienet ja sipuli, (jos käytät kuivattuja sieniä, riittää noin 3 -4 dl . Liota kuivattuja sieniä hetki ennen pannulle panoa.). Mausta pippurilla ja suolalla. Laita esipaisteun pohjan päälle ja lisää muna-kerma-juustoraaste-cremefraiceseos. Jätä osa juustoraasteesta pinnalle. Paista 200 asteessa noin 30 min, tai kunnes piirakka on saanut kauniin ruskean värin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 254 kcal / 100 g
Energia 1060 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 23,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %