haudutettu, punakaali Haudutettu punakaali ohje salty

Haudutettu punakaali

Suikaloi kaali ja sipulit ohuiksi suikaleiksi.  Laita pannulle kookosrasva ja voi sulamaan. Lisää sipulit ja kuulota hetki. Lisää vajaa ruokalusikallinen  karppisokeria ja anna sipulien karamellisoitua. Lisää suikaloitu kaali. Lisää valkosipulinkynsi. Anna hautua. Lisää tilkka balsamiviinietikkaa. Mausta jeerella ja suolalla.  

Ravintosisältö / 100 g

Energia 67 kcal / 100 g
Energia 277 kJ / 100 g
Proteiini 1,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %