pohjaton, mausteinen, tonnikalapiirakka, keto, , tove, kristina Pohjaton mausteinen tonnikalapiirakka keto #tove.kristina ohje salty

Pohjaton mausteinen tonnikalapiirakka keto #tove.kristina

Paista raastettu/suikaloitu kesäkurpitsa kunnes kosteus haihtuu, lisää öljyä, sipulit ja chiliä makusi mukaan. Säästä halutessasi osan sipulista koristeksi. Paista kunnes sipuli pehmenee. Sekoita kulhossa tonnikalat, munat, osa fetasta, juustoraaste, kerma, smetana ja pippuri. Lisää kesäkurpitsaseos. Sekoita ja kaada seos piirakkavuokaan. Päälle sipulirenkaita, siivutetut tomaatit, jalapeñot ja loppu fetamuruista. Paista 225 asteessa noin puoli tuntia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal / 100 g
Energia 594 kJ / 100 g
Proteiini 9,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 10,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %